VOJENS

HØTTE

Høtte persondatapolitik

Høttes persondatapolitik
Her kan du læse om, hvordan Høtte indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.
Høtte behandler personlige oplysninger om Høtte´s frivillige, kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. Høtte er forpligtet til at beskytte fortroligheden af de personlige oplysninger.
Når vi beder dig om at stille dine personoplysninger til rådighed for os, så oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler og til hvilket formål. Det betyder i praksis, at du henvises til denne persondatapolitik.
Personlige oplysninger dækker i denne sammenhæng alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det drejer sig eksempelvis om for- og efternavn, privatadresse, telefonnummer, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private forhold eller arbejdsplads, men er ikke begrænset til overnævnte.
Dataansvarlig
Når Høtte virker som byfest arrangør og behandler personoplysninger, kan Høtte både optræde som databehandler og dataansvarlig. Høtte er dataansvarlig, når byfesten behandler personoplysninger, hvor Høtte bestemmer formålet med behandlingen.
Hvis du har spørgsmål til Høtte persondatapolitik skal du rette henvendelse til:
Tina Rosenkilde-Hansen
Mailadresse: rosenkildetina04@gmail.com
Tlf.: 30742136
Når Høtte behandler persondata
Høtte har brug for at behandle personoplysninger for at kunne afvikle byfesten, levere billetter, målrette information, kommunikere med frivillige og levere andre ydelser i forbindelse med afviklingen af byfesten. Høtte indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at gennemføre byfesten og varetage festivalens daglige drift.
Vores oplysninger om dig stammer grundlæggende fra følgende tre kategorier: oplysninger du vælger at give os, oplysninger vi får, når du bruger vores tjenester og oplysninger vi får fra tredjeparter, f.eks. vores billetudbyder.
Billeder og video
I forbindelse med afholdelsen af selve Høtte og events tilknyttet byfesten, kan der blive taget billeder og optaget video.
Vi skelner mellem portrætbilleder og situationsbilleder. Situationsbilleder kan offentliggøres uden forudgående samtykke. Der indhentes særskilt samtykke til portrætfotografier.
Billeder og video kan optræde følgende steder: Høtte´s hjemmeside, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og trykt materiale såsom program, flyers o.lign.
Formålet er at give stemningsbilleder fra byfesten, samt at bruge billederne i forbindelse med markedsføringen af byfesten og events tilknyttet byfesten.
Billetkøbere og webshophandel
Når du køber billet eller handler i vores webshop behandles følgende personoplysninger:
Navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer
Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere billetter og produkter til den rigtige adresse. Høtte opbevarer ikke personhenførbare oplysninger længere end 5 år.
Når du køber billetter til Høtte varetages billetkøbet af virksomheden www.place2book.com, som Høtte har indgået en databehandleraftale med. Betaling og betalingsoplysninger håndteres af www.place2book.com
Frivillige
Når du er frivillig til Høtte behandler vi følgende personoplysninger, som er nødvendige for at kommunikere med dig og afvikle festivalen:
Navn, e-mail, fødselsdato, telefonnummer og evt. billede
Fødselsdatoen skal oplyses, idet man skal være fyldt 16 år for at være frivillig, og nogle frivillige funktioner kræver, at man er fyldt 18 år.
Høtte videregiver ikke personoplysninger til tredjepart. Du kan altid anmode Høtte om at slette dine personoplysninger, men Høtte sletter senest personoplysninger 5 år efter, at du senest har været frivillig på byfesten.
Høtte website
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere om vores brug af cookies
Statistiske cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
Cookies registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites.
Dine rettigheder
Som registreret har du visse rettigheder, som Høtte som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde.
Du kan kontakte Høtte og få indsigt i, hvilke personoplysninger festivalen behandler om dig, og du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker, at dine personoplysninger bliver slettet, begrænse behandlingen af oplysningerne eller gøre indsigelse mod Høtte´s behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Høtte.
Klageinstans
Hvis du ønsker at klage over Høtte´s  behandling af personoplysninger, bedes du sende en e-mail med din klage til rosenkildetina04@gmail.com hvorefter din klage vil blive behandlet.
Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder og over Høtte´s behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet, henvises til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.
Revideringer af privatlivspolitikken
Vi optimerer og opdaterer løbende vores persondatapolitik, og vi forbeholder os derfor ret til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på Høtte´s hjemmeside.

Bestil

BILLETTER

$

SEND EN BESKED TIL OS

8 + 12 =